پس از تولید محصولاتی همچون سیمان، گچ، و انواع مصالح ساختمانی و یا محصولات کشاورزی همچون جو و برنج جهت ارسال به بازار نیاز به بسته بندی این قبیل محصولات مطرح میگردد. معمولا این گونه محصولات در کیسه های پلاستیکی، نخی و کاغذی در وزن های مختلف بسته بندی میشود. چرخ دستگاه سرکیسه دوزی یکی از آسان ترین و مطمئن ترین روش ها جهت بستن درب کیسه مورد نظر میباشد.

خواندن
لیست قیمت بروز چرخ سرکیسه دوز

انواع دستگاه سرکیسه دوزی

سرکیسه دوزی در انواع مختلف تمام صنعتی و نیمه صنعتی تولید میشود. معمولا کارخانجات بزرگ همچون صنایع سیمان و شکر مدلهای تمام صنعتی سرکیسه دوزی که دارای نوار نقاله میباشد استفاده میکنند و این ماشین بعد از اینکه کیسه خالی توسط دستگاه پر کن از محصول مورد نظر پر شد، کیسه توسط نوارنقاله به زیر دستگاه سرکیسه دوز منتقل شده و بعد از اتمام عملیات، دوخت کیسه مورد نظر توسط نوارنقاله به قسمت انبار منتقل میشود.
اما اکثر تولیدکنندگان امکان تهیه مدل های صنعتی را به دلیل قیمت یا حجم زیاد دستگاه ندارند. لازم به ذکر است به طور کلی کارخانجات کوچک نیاز به تهیه دستگاه سرکیسه دوزی تمام اتوماتیک ندارند.

خواندن
چرخ سرکیسه دوز چیست، معرفی انواع چرخ سرکیسه دوز

کارکرد دستگاه سرکیسه دوز

چرخ سرکیسه دوز گونی-20بافت

سرکیسه دوز نیمه اتومات دستگاه کوچکی است با وزن تقریبی ۶ کیلوگرم که شما میتوانید با یک زنجیر معمولی و یا قرقره های مخصوص این دستگاه را از سقف محل کارخانجات خود آویخته و کیسه محصول را به زیر دستگاه منتقل کنید و عملیات دوخت توسط دستگاه انجام خواهد شد، همچنین درصورتیکه تعداد کیسه های شما زیاد نیست میتوانید دستگاه را با دست روی کیسه گرفته و از یک سمت کیسه به سمت مخالف حرکت داده و عملیات دوخت انجام خواهد شد.مدل های رایج و معمولی دستگاه سرکیسه دوزی توسط یک نخ عملیات دوخت کیسه را انجام میدهد، این نخ توسط دستگاه با یک سوزن و یک قلاب مخصوص به صورت گره ها زنجیره ای در می آورد لازم به ذکراست به جهت نیاز به بازکردن کیسه جهت تخلیه یا بازکردن یک از گره های دوخت و کشیدن سرنخ کل دوخت شما در کمتر از چند ثانیه و به راحتی باز شود.