وقتی صحبت از مد و فشن میشود بسیاری از افراد یاد مشاغلی چون طراحان مد و فشن میافتند، اما صنعت پوشاک دارای گستردگی زیادی است و مشاغل زیادی را در خود جای میدهد از مهندسی پوشاک گرفته تا کسی که مامور خرید لباس است همه و همه زیر مجموعه صنعت بزرگ پوشاک هستند. در این مقاله میخواهیم مشاغلی که در این صنعت هستند را معرفی کنیم ممکن است بسیاری از شما حتی نام آنها را نشنیده باشید و ندانسته باشبد چنین مشاغلی در این صنعت عریض و طویل وجود دارند تا انتها همراه ما باشید تا گوشتان به این اسامی آشنا شود،حتی ممکن است علاقهمند شوید در این زمینهها کار کنید. در این مقاله قصد داریم معرفی ۵ شغل پردرآمد صنعت مد و فشن را به شما عزیزان ارائه دهیم(بهترین آموزشگاه مجازی طراحی لباس)
۱-طراح مد یا فشن
یکی از جذابترین و به نام ترین شغلی که در این بین به چشم میخورد طراجی مد و لباس است. شاید تصور شود کسی که طراح لباس است باید با دوخت و خیاطی آشنا باشد اما طراحی بیشتر نیازمند ذوق هنری و خلاقیت است. اگر ویژگیهایی مثل تفکر خلاق، مهارتهای ارتباطی و تعامل با دیگران، توانایی کار تیمی و یادگیری و اشتیاق برای چیزهای جدید و به روز بودن اطلاعات در این زمینه را دارید میتوانید در این کار بسیار موفق باشید. بک طراح خوب باید تمام مهارت خود را برای طراحی استایلهای جدید و نوآورانه به کار گیرد و بتواند تصویرسازیهای جذاب برای مشتریان هدف خود را مطابق با نیازهای آنها فراهم کند.
۲-طراح پارچه
طراحان پارچه هم مانند طراحان مد علاوه بر داشتن ذوق هنری و خلاقیت باید با نکات فنی پارجهها و ویژگی های آنها آشنا باشد. آنها باید بتوانند ذوق خود را برای ایجاد طرحهای جذاب بر روی تار و پود پارچه را پیاده کنند از این جهت با طراحان مد بیشترین نزدیکی را دارند و به آنها کمک میکنند تا پارچههایی را به وحود آورند تا بیشترین هماهنگی را با طرح لباس و نیازهای مشتری هدف داشته باشند.همچنین باید نرم افزارهای کامپیوتری مربوط به طراحی، مثل Artlandia SymmetryWorks ،Adobe Illustrator ، Bontex ، نرم افزار نساجی CAD ، Evolution Textile Design Software یا LECTRA را یاد بگیرند تا قادر باشند الگوها بر روی پارچه را طراحی و شبیه سازی کنند.
۳- استایلیست لباس
شاید تعجب کنید که افرادی وجود دارند که شغلشان انتخاب لباس و استایل مناسب برای دیگران و ست کردن آنها با اکسسوریهای متناسب با آنهاست. این افراد همواره باید در جریان به روزترین تغییرات مد و فشن باشند و از فدرت تجزیه تحلیل برخوردار باشند. شاید به ظاهر کار سادهای بنظر برسد اما با تخصصی تر شدن روزافزون کارها یک استایلیست باید بتواند دید بسیار دقیقی از لباس ها و طرحهای مختلف و چگونگی کنار هم قرار گبری رنگها داشته باشد، همچنین باید مطالعه یسیاری درباره ترندهای مد و لباس، رنگهای جدید سال داشته باشد. از یک استایلیست خوب انتظار میرود اطلاعات خوبی از برندهای لباس و کیف و کفش و اکسسوریها داشته باشد تا بتواند بهترین استایل را متناسب با فرم و بدن مشتریان طراحی کند.
۴- متخصص روابط عمومی:
متخصصان روابط عمومی در هر سازمانی تلاش میکنند تا تصویری درست و شفاف از آن سازمان متناسب با اهداف و استراتژیهای سازمان در نگاه عموم افراد ایجاد کند. آنها در نظر دارند ارتباط موثر بین سازمان و مخاطبان را افزایش دهند و این کار را از طریق اطلاعیههای مطبوعاتی، کمپینهای تبلیغاتی و…. بهینه سازی میکنند. متخصصان روابط عمومی که با برندهای لباس همکاری میکنند باید با برگزاری رویدادهای مختلف و دعوت از افراد سرشناس این حوزه و همکاری با بخش مارکتینگ سعی کنند تا موجب افزایش آگاهی و علاقه افراد از برند و محصولات آنها شود
۵- مدیر اکانت
رابطه بین مشتریان و سازمان بعهده اکانت منیجر است و در تلاش است با برسی نیازهای مشتریان و ارایه راه حل متناسب با نیازها به بهبود این رابطه کمک کند همچنین باید با تحلیل دادهها و ارایه گزارشهای دقیق به برنامه ریزی برای کارهای تبلیغات و فروش بپردازد و بتواند تشخیص دهد نیاز واقعی مشتری چیست. اکانت منیجرهایی که در حوزه مد و لباس هستند برخلاف مشتریهایی که با افراد سرو کار دارند با شرکت هایی که برای پرسنل خود لباس فرم تهیه میکنند در ارتباط هستند. در نهایت وظیفه دارند هر اقدامی که کمک میکند تا باعث جلب رضایت مشتری شود را شناسایی و با انواع روشهای موجود آن را به انجام برسانند.